Historie

Erik Andersen - i daglig tale EA - grundlagde firmaet tilbage i 1961 i Fredericia. Efter starten i små lokaler, som blev udskiftet til de nuværende lokaler i Købmagergade i 1963, blev der udvidet med yderligere en afdeling i Middelfart i 1965, Vejle i 1968, Esbjerg i 2006, Odense i 2007, Aarhus i 2008 og Brøndby i 2016.

I 1996 blev der foretaget generationsskifte, således at det i dag er sønnerne Peter og Jørgen, der forestår den daglige ledelse. Erik Andersen var med i firmaet indtil sin død i 2002.

Firmaet er gennem årene vokset støt og roligt til i dag 100+ medarbejdere fordelt på syv butikker, webshop og central administration. Vi har 25 sælgere i marken, der dagligt besøger vore kunder i hele landet.

Vores varesortiment og serviceydelser har gennem årene taget en kraftig drejning, og dækker i dag meget bredt over forespørgsler fra såvel gør-det-selv folket, arkitekter, professionelle håndværkere, industrien som det offentlige.

Vi har et bredt varesortiment inden for:

  • arbejdsbeklædning
  • sikkerhedsudstyr
  • bygningsbeslag
  • el-værktøj
  • håndværktøj

Vi har ca. 30.000+ varenumre på lager, og bestræber os på dag til dag levering, herunder efter aftale sørger vi også for, at varerne bliver leveret direkte på byggepladsen.

Vi importerer selv fra bla. Norden og Tyskland, hvilket gør, at vi kan sælge til yderst konkurrencedygtige priser.

Produktet er lagt i kurv