Vind med EA

Tilmeld og vindTilmeld dig nyhedsbrevet fra ea-engros.dk, så deltager du helt automatisk i lodtrækningen om masser af lækre præmier! 

Hver gang vi sender en ny Beslaco tilbudsavis på gaden - typisk 6 gange om året, sætter vi nogle helt fantastiske præmier på højkant, hvor der er chance for, at netop du vinder en af præmierne.


Præmier

  • Vind håndværktøj, el-værktøj, arbejdsbeklædning og andre kvalitetsprodukter tiltænkt den professionelle bruger inden for håndværk og industri.

Er der andre fordele ved vores nyhedsbrev?

  • Du er på forkant med de gode tilbud og begrænsede kampagner
  • Du kan læse om spændende produktnyheder
  • Du kan få tilbudt rabatkoder forbeholdt modtagere af nyhedsbrevet


Konkurrenceoplysninger

Lodtrækningen blandt alle tilmeldte til nyhedsbrevet finder sted, når vi frigiver vores næste Beslaco tilbudsavis.

Vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort på konkurrencesiden og i nyhedsbrevet med angivelse af navn, by eller firmanavn sammen med præmien.


Vinder af tidligere konkurrencer

 

  

Bemærk!

Vores konkurrencer tjener kun formålet at være underholdende, hvorfor deltagerne ikke efterfølgende kan rette krav mod ea-engros.dk. Ansatte i EA Værktøj Beslag Engros A/S og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen af en konkurrence kontaktes senest dagen efter konkurrencens udløber på e-mail. Hvis vinderen ikke har reageret på henvendelsen inden for 5 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Som deltager accepterer du ovennævnte samt vores almindelige handelsbetingelser.

* Præmiers værdi er baseret på ea-engros.dk´s engrospriser såfremt anført.

Eventuelle klager over vores konkurrencer skal rettes til ea-engros.dk’s kundeservice.

Produktet er lagt i kurv