Handelsbetingelser

EA Værktøj Engros A/S (ea-engros.dk) CVR-nr: 28485123

1. Priser / Særlige tilbud Alle priser på ea-engros.dk er dagspriser i danske kroner. Alle priser inkluderer eventuelle afgifter og vises både eksklusiv og inklusiv moms.

For priser på ea-engros.dk gøres gældende, at de grundet lavere omkostninger i mange tilfælde vil kunne sælges billigere og er derfor ikke repræsentative for priserne i vores fysiske butikker.

Tilbud på anmodning bortfalder efter 8 dage - mellemsalg forbeholdt - når intet andet er angivet.

Ligeledes gøres følgende gældende for tilbud på anmodning:

 • Ændringer i fragtrater og offentlige afgifter af enhver art, herunder import- og eksportafgifter og told, som indtræffer efter udarbejdelse af tilbud på anmodning, må bæres af køber.
 • Såfremt priserne i tilbud på anmodning er baseret på udenlandsk valuta, er de kurser, som ligger til grundlag for vor kalkulation, tilbudsdagens kurser (Eventuelle ændringer i valuta kurserne, som indtræder inden købers betaling har fået valør - jvf. BETALING nedenfor - er for købers regning).
 • Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, excl. Færøerne og Grønland.

Til top

2. Betaling Alle bestillinger kan betales med VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB eller Dankort.

Ved betaling med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet først trukket, når varerne afsendes.

Vi betaler pt. kreditkortgebyret.

Betalingsmåde "Faktura" - kan udelukkende benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og forudsætter en betalings-/samhandelsaftale, og at handlen sker under benyttelse af brugernavn og adgangskode.

Ligeledes gøres følgende gældende ved betalingsmåde "Faktura":

 • Når intet andet udtrykkeligt er anført - og forudsat aftalt varerkredit - sker betaling i henhold til vore til enhver tid gældende almindelige betalingsbetingelser.
 • Købesummen forfalder til betaling regnet fra det aftalte leveringstidspunkt, dersom købers forhold medfører, at levering ikke kan ske som aftalt.
 • Rabatter af enhver art ydes kun på betingelse af rettidig betaling.
 • Rabatter ydes ikke på offentlige afgifter.
 • Ved betaling efter sidste rettidige betalingsdag beregnes rente af det forfaldne tilgodehavende incl. moms med 2% rente pr. mdr. Minimum ekspeditionsgebyr 25 kr.
 • Tilskrevende renter forfalder til omgående betaling og betales forud for al anden gæld ved de løbende indbetalinger.

Til top

3. Fragt / Levering Fragtpriser og forventede leveringstider fremgår inden indkøbskurven godkendes.

Leverancer sendes med fragtmand til levering på købers adresse eller anden af køber anvist adresse, og leveres så nær adressen, som fragtbilen - efter chaufførens skøn - kan køre uden fare for at køre fast eller beskadige køretøj og omgivelser.

Alle leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00

Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser af leverancer, eventuelle varer i restordre ved producenten samt eventuelle udgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Med mindre der i kommentarfeltet til bestillingen gives tilladelse til, at varen - på købers ansvar - placeres et nærmere angivet sted, afleverer fragtmanden ingen varer uden kvittering for modtagelsen. Kan der ikke indhentes en kvittering for modtagelsen, lægger fragtmanden en besked, hvorefter det er købers ansvar at lave en ny aftale med fragtmanden omkring genudbringning. Eventuelle omkostninger i forbindelse med genudbringning afholdes for købers egen regning.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på leveringsadressen.

Afhentning af varer i en af vores butikker kan ske efter nærmere aftale. Varen skal dog bestilles og betales på forhånd, hvorefter der fremsendes en e-mail, når varen er klar til afhentning.

Risikoen for varen overgår til køber ved levering.

Til top

4. Modtagelse Det påhviler køber straks at sammenholde leverede varer med bestillingsbekræftelsen.

Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Såfremt der er skade på en vare, skal der gøres indsigelse overfor transportfirmaet på stedet. Der må aldrig kvitteres på et fragtbrev uden at gøre anmærkninger på fragtbrevet, hvis der er skader på nogen af varerne.

Kvittering for modtagelsen ligestilles med accept af varens stand.

Har køber givet tilladelse til at pakken må stilles, kan der forekomme tvivlsspørgsmål om hvornår en eventuel skade på produktet er sket. Vi anbefaler ikke denne leveringsform på varer der er særligt skrøbelige.

Der vil således kunne opstå situationer, hvor et produkt ikke kan erstattes.

Er varen eller emballagen beskadiget, kan køber nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes.

Køber kan også vælge at modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" hvorefter indholdet af pakken skal tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter pakken er åbnet, skal du henvende dig til fragtfirmaet eller til os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for eventuel senere besigtigelse af fragtfirmaet.

Synlige defekter eller mangler skal anmeldes til os på leveringsdagen eller senest dagen efter. Senere henvendelser kan medføre at sagen afvises af fragtfirmaet.

Varen vil blive normalt leveret til kantsten (typisk til hoveddør), og køber er således selv ansvarlig for opbæring af varen.

Til top

5. Defekte varer Vi dækker transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmand. Har du modtaget en fejlleveret varer, opfordrer vi til, at du kontakter os. Vi står herefter for rekvirering af fragtmand eller sender en betalt postkvittering.

Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlleverede vare, medmindre andet er aftalt.

Som hjælp til vores returafdeling lægges en kopi af bestillingsbekræftelsen i kassen sammen med varen og en udfyldt RMA formular.

RMA formularen som findes ved at logge ind på ea-engros.dk angiver, hvordan varen skal pakkes, mærkes og til hvilken adresse den skal returneres.

Til top

6. Retur / Fortrydelse Skulle køber fortryde sit køb, kan alle varer returneres inden for 14 dage efter modtagelse, såfremt dette meddeles ea-engros.dk skriftligt inden fristens udløb og varen bliver tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Skulle køber fortryde sit køb inden for 3 måneder og herunder have taget varen i brug, hæfter køber for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som han eller hun ville gøre i en fysisk butik.

Hvis varen er testet udover, hvad der bekrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved handelsmæssig værdi skal forstås den pris, sammenlignelige varer sælges til brugt mellem erhvervsdrivende.

Hygiejneprodukter, der er taget i brug, tages ikke retur, herunder ansigtsmasker, håndsæbe og anden personlig pleje.

Ved evt. returnering skal køber selv betale forsendelsesomkostningerne.

Efter 3 måneder vil en kreditering ikke finde sted.

For produkter hvor emballagen er i fast materiale, papkasse med logo eller print, samt plomberede kasser, gøres følgende gældende:

 • Originalemballagen skal altid returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder.
 • Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på original emballagen.

Er emballagen ikke med retur eller er emballagen beskadiget, er betingelserne for fortrydelsesretten ikke opfyldt.

Varer solgt i anbrudt emballage eller opskåret på metermål samt varer hjemtaget specielt eller fremstillet efter opgave tages ikke retur.

Hvis køber fortryder sit køb inden modtagelse af varen, skal man blot nægte modtagelse af varen. Køber skal dog være opmærksom på, at returfragten påhviler køber. Denne returfragt er ikke nødvendigvis den samme, som køber har givet for at få varen tilsendt.

Har køber modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet en RMA formular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for, og kan således behandle retursagen hurtigere.

RMA formularen tjener ligeledes som skriftlig henvendelse for returnering.

Varer, der returneres UFRANCO, uden angivelse af RMA nummer eller på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Køber har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.

RMA formularen, som findes ved at logge ind på ea-engros.dk, angiver, hvordan varen skal pakkes, mærkes og til hvilken adresse den skal returneres.

Til top

6.1 Uendelig returret Som kunde har du mulighed for at bestille uendelig returret til din ordre. Ved bestilling af uendelig returret, bortfalder §6 Retur / Fortrydelse.

Uendelig returret gælder kun, hvis den bestilles sammen med ordren, og kan ikke bestilles efterfølgende.

Uendelig returret skal stå på samme bestillingsbekræftelse, som den vare, man ønsker at returnere. Ved returnering af varer med uendelig returret inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen, får du dine penge retur. Ved returnering efter 3 måneder fra modtagelsen returneres beløbet i form af et tilgodebevis, hvis varen bliver tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Skulle køber fortryde sit køb inden for 3 måneder og herunder have taget varen i brug, hæfter køber for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som han eller hun ville gøre i en fysisk butik.

Hvis varen er testet udover, hvad der bekrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved handelsmæssig værdi skal forstås den pris, sammenlignelige varer sælges til brugt mellem erhvervsdrivende.

Hygiejneprodukter, der er taget i brug, tages ikke retur, herunder ansigtsmasker, håndsæbe og anden personlig pleje.

Ved evt. returnering skal køber selv betale forsendelsesomkostningerne.

For produkter hvor emballagen er i fast materiale, papkasse med logo eller print, samt plomberede kasser, gøres følgende gældende:

 • Originalemballagen skal altid returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder.
 • Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på original emballagen.

Er emballagen ikke med retur eller er emballagen beskadiget, er betingelserne for fortrydelsesretten ikke opfyldt.

Varer solgt i anbrudt emballage eller opskåret på metermål samt varer hjemtaget specielt eller fremstillet efter opgave tages ikke retur.

Hvis køber fortryder sit køb inden modtagelse af varen, skal man blot nægte modtagelse af varen. Køber skal dog være opmærksom på, at returfragten påhviler køber. Denne returfragt er ikke nødvendigvis den samme, som køber har givet for at få varen tilsendt.

Har køber modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet en RMA formular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for, og kan således behandle retursagen hurtigere.

RMA formularen tjener ligeledes som skriftlig henvendelse for returnering. 

Ved returnering af varer med uendelig returret, skal der medsendes en kopi af bestillingsbekræftelse som dokumentation for bestilling af uendelig returret.

Varer, der returneres UFRANCO, uden angivelse af RMA nummer eller på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Køber har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.

RMA formularen, som findes ved at logge ind på ea-engros.dk, angiver, hvordan varen skal pakkes, mærkes og til hvilken adresse den skal returneres.

Til top

7. Service Ved behov for service kan vores tekniske service kontaktes ved at logge ind på ea-engros.dk eller ved at kontakte Kundeservice.

Inden varen afsendes, skal der udfyldes en RMA formular, hvilket gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle de nødvendige oplysninger.

Varen tilstræbes repareret indenfor ca. 1 uge, med mindre specielle forhold skulle forekomme. Efter reparation sendes varen retur til køber uden beregning.

Kan vore teknikere ikke finde fejl på det returnerede produkt, sendes produktet retur for købers regning samt et gebyr på kr. 200,00.

RMA formularen som findes ved at logge ind på ea-engros.dk angiver, hvordan varen skal pakkes, mærkes og til hvilken adresse den skal returneres.

Til top

8. Garanti / Reklamationsret Som almindelig forbruger har man to års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet, hvilket betyder, at køber enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, skal varen sendes til os hvorefter vi reparerer varen.

Skyldes fejlen betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, vil reparationen blive faktureret køber.

Inden varen afsendes, skal der udfyldes en RMA formular, hvilket gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle de nødvendige oplysninger vi har brug for.

RMA formularen som findes ved at logge ind på ea-engros.dk angiver, hvordan varen skal pakkes, mærkes og til hvilken adresse den skal returneres.

Til top

9. Ejendomsforhold Vi forbeholder os ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud.

Eventuelle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet vil blive pålagt køber.

Til top

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, med mindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Til top

11. Erhvervskunder Der gælder de samme handelsbetingelser for erhvervskunder som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
 • Er køber erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).
 • Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
 • Ved betaling efter sidste rettidige betalingsdag beregnes rente af det forfaldne tilgodehavende incl. moms med 2% rente pr. mdr. Minimum ekspeditionsgebyr 25 kr.
 • Tilskrevende renter forfalder til omgående betaling og betales forud for al anden gæld ved de løbende indbetalinger.
 • Brugen af egen konto og alle tilhørende services, sker udelukkende for egen risiko. Vi kan herunder ikke gøres ansvarlig hvis informationer, indhold eller materiale ændres og/eller uvedkommende får adgang hertil.
 • Opstår der i anledning af leverancen tvist om varernes kontraktmæssighed m.v., er det vor ret at vælge, om tvisten skal afgøres ved voldgift eller ved de ordinære domstole. Skal sagen føres ved domstolene, skal sagen anlægges ved vort hovedkontors værneting uden hensyn til, hvor køber bor eller opholder sig. Skal tvisten afgøres ved voldgift, etableres voldgiftsretten efter reglerne i Almindelige Betingelser for Arbejder og Leverancer 1992 § 47. Syn og skøn foranstaltes efter reglerne i Almindelig Betingelser for arbejder og leverancer 1992 § 45.

Til top

12. Afgivelse af ordre Når køber har afgivet en varebestilling på ea-engros.dk, vil vores system automatisk sende køber en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter der er bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling.

Vi har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Selve ordrebekræftelsen opbevares ikke af os, efter den er fremsendt til køber.

Ordren kan altid følges ved at logge ind på ea-engros.dk, hvor du også finder en kopi af din faktura.

Til top

12.1. Afbestilling Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Det vil sige, at hvis bestillingen er afgivet på ea-engros.dk, bør bestillingen ligeledes afbestilles på ea-engros.dk.

Afbestilling kan ske ved at logge ind på ea-engros.dk og bør ske inden kl. 14.00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Til top

13. Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@ea-engros.dk

Til top

13.1 Øvrige informationer Kataloger, brochurer, prislister m.v., samt oplysninger om varens mål, vægt og særlige egenskaber i øvrigt, bør indhentes før varens brug. Sådanne oplysninger er kun vejledende og er kun bindende for os, når disse udtrykkeligt er anført i tilbuddet. Vederlagsfri bistand ved teknisk vejledning, måltagning, beregning af kvantiteter ud fra tegningsmateriale m.v. er udelukkende en service, for hvilken vi ikke påtager os noget ansvar.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller oplysninger i udleveret skriftligt materiale om produkterne, udarbejdet af vore leverandører. Dette gælde enhver form for salgsmateriale, beskrivelser, brugervejledning m.v.

Ved mængdeafvigelser, som skyldes vores fejl, er køber altid berettiget til at returnere det for meget leverede.

Vi gør særligt opmærksom på, at med mindre andet er nævnt, så er hovedsproget, i manualerne til de varer som vi sælger, engelsk.

Alle aftaler med EA Værktøj Engros A/S indgås på dansk.

Til top

Produktet er lagt i kurv