Cookies og personoplysninger

Dette website udbydes af:

EA Værktøj Engros A/S, Mandal Allé 5, 5500 Middelfart
CVR-nr: 28485123 Telefon: +45 6340 9200

Politik for brug af cookies
ea-engros.dk bruger vi cookies til teknisk funktionalitet, herunder login, så vi kan huske dine præferencer og analysere din brug. Cookies anvendes af stort set alle websites. Det kan i nogle tilfælde være den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

Til top

Hvad er en cookie?
En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af én eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies kan ikke indeholde virus og er i sig selv ikke farlige. De fleste internetbrowsere gør det muligt at blokere for cookies helt eller delvist, og du kan altid gå ind og slette cookies fra din computer, selvom du har accepteret cookies én gang. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for alle cookies, så vil nogle hjemmesider ikke fungere korrekt.

Vi bruger cookies på ea-engros.dk til at øge brugervenligheden og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker på et link på ea-engros.dk, accepterer du samtidig vores politik for brug af cookies.

Til top

Regler for cookies
Reglerne for danske hjemmesiders brug af cookies er lagt fast i et EU-direktiv, der fastslår, at brugere af hjemmesider i EU skal gøres opmærksom på hjemmesidens brug af cookies. Du kan læse mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag her.

Til top

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Til top

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "senest opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Til top

Produktet er lagt i kurv